Огромни преспи затвориха пътя Димитровград -Симеоновград

Изцяло непроходим и затворен за всички превозни средства е пътят Димитровград-Симеоновград, там има образувани огромни преспи и сега се работи за тяхното разчистване. Това информират тази сутрин от Областна администрация -Хасково. 

Автомобили не могат да се движат и по пътя Големанци-Мандра. Там 25 тонен камион е препречил пътя и в момента се работи за изтеглянето му от пътното платно близо до Николово.

В района на Ивайловград ситуацията също е тежка. Там тази сутрин е ограничено движението на автобусите-не са тръгнали и няма да пътуват автобуси по направленията за Хасково и за Кърджали.

Нови ограничения за движение има въведени в Хасковска област, след падналия през нощта нов сняг. Новата снежна покривка е над 40 см за почти целия регион, на места има навявания. И момента продължава да вали обилен сняг в цялата област.

Забранено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по три основни коридора в Хасковска област: по пътя Хасково-Пловдив, по пътя Хасково- Стара Загора. По направлението за Кърджали също е забранено за камиони над 12 тона и по двата пътя през Черноочене и през Мост. За камиони над 12 тона е забранено движението и по пътя Симеоновград-Гълъбово и Хасково-Свиленград.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини