Провокират младите хора в Димитровград с конкурс за Св.Валентин

Детски и младежки център -Димитровград провокира отново младите хора да пишат, снимат и творят. От там обявяват конкурс под надслов "Любовта е навсякъде...", посветен на деня на влюбените - 14 февруари. Надпреварата е в три направления - литературно творчество, фотоконкурс и приложно творчество.

Могат да участват деца и младежи от 5 до 12 клас от всички училища в Община Димитровград, разпределени в две възрастови групи.

Желаещите могат да подават литературните творби - стих, есе, разказ и др. до 6 февруари в ОП”Детски и младежки център” или на e-mail  opdmc@abv.bg.

Фотографите могат да са до 2 бр. с размери А4 на хартиен носител и също се изпращат на адреса на ОП”Детски и младежки център”, ул. „Св.Кл.Охридски” №7, ет. 3, кабинет 5.

Приложното творчество включва изработването на „Валентинка” от различни материали - прежда, картон, фолио, керамика, дърво, плат и др. Те също трябва да се прерадат в сградата на Детски и младежки център.

Официално награждаване ще се проведе на 14 февруари по време на хепънинга „Любовта е навсякъде…“ пред металното сърце в парк „Марица”.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини