Общината: Чистят се второстепенните улици в Димитровград

    Чистят се от сняг второстепенните улици в Димитровград, екипите работят непрекъснато, включен е целия наличен ресурс, но снеговалежът е непрекъснат, коментираха от пресслужбата на Общината по повод зимната обстановка в града. 

    В социалната мрежа и групите, свързани с Димитровград не спират публикациите, касаещи почистването от сняг. Хората и днес се оплакват от труднопроходими отсечки и тротоари и твърдят, че са почистени добре само главните булеварди.

    От администрацията напомнят, че ангажимент на собствениците на жилищни сгради и търговски обекти е да разчистят снега пред тях. Така ще допринесат за подобряване на зимната ситуация в Димитровград.

    Към този час няма населени места в община Димитровград без ел.захранване и вода. Отстранена е аварията на ел.проводниците в Меричлери. През деня имаше локални прекъсвания на тока в района на ул."Ем.Станев", но повредата е отстранена и там.

    Пътищата в общината са проходими, но при зимни условия. От администрацията съветват да не се пътува, ако не е наложащо.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ба
      Бай Хой(Кой)
      13 0
      19:38, 18 яну 2017
      В града явно има две улици(булеварди),които се чистят,всичко останало...горе-долу.Кой контролира почистването?Да се качи на един автомобил и да обходи второстепенните улици и ако успее да се пребори със снега и коловозите по тях,тогава да говорят...
    • 2
      За
      Затъваща в снега
      13 0
      20:30, 18 яну 2017
      Второстепенните улици се чистят със вдигнати гребла.Преди обет за половин час минаха 4 снегорина зад черквата,а коловозите от 20 сантиметра дълбочина си стояха.Това ли е почистване
    • 3
      Ма
      Марина
      12 0
      20:48, 18 яну 2017
      Защо тогава Мтел и ГЕРБ не си чистят пред офиса, а чистят от Нео-Титан /вижда се на една от снимките/?
    • 4
      Me
      megabyte
      7 0
      10:01, 19 яну 2017
      а стига бе-ама Вие сериозно ли го казвате това, че се чистят...
    • 5
      Ти
      тити
      5 0
      14:01, 19 яну 2017
      Защо решихте, че ви лъжат?
      Просто не разбирате степенуването на улиците, което е от 62 степени и докато минат 1,2,3,4 и 5та степен ( около 6 улици) то идва лятото и всичко е наред и пари от бюджета за почистване ще се спестят и за нещо по приятно ще се разпределят, я на островче почивка или гуми, каско, винетка, дизелче, костюмче за новото ни джипче АУДИ ще се отделят.
    • 6
      78
      789
      4 -1
      14:18, 19 яну 2017
      Ало, човека с фалшивата диплома. Знаем, че много лъжеш ама чак толкова не бива. Освен прибирането на парички, трябва да знаеш, че имаш и задължения!
    Последни новини