Тротоарите в Димитровград - ледена пързалка

    Хлъзгави тротоари дебнат димитровградчани днес. Преминаването по пешеходните зони трябва да е внимателно, задари образувалите се ледени пързалки на места. Читатели предупреждават за заледени участъци, както в центъра и по главните булеварди и в кварталите.

    Работници от снегопочистващата фирма хвърлят пясък на главните улици, но недостатъчно, показа наша проверка. Обработват само най- опасните хъзгави зони или тротоарът, намиращ се непосредствено преди пътното платно.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ти
      тити
      13 0
      11:10, 23 яну 2017
      По тротоарите е страшно, довечера позвънете в болницата за да ви кажат нехайството на някой хора колко травми е причинило, съдбите на колко хора са променени е счупени и навехнати, натъртени крайници! Колко хора ще излязат в болнични ще висят на работодатели и държава, колко бизнеси ще пострадат, колко страдание ще причините с това, че не насипвате тротоарите!
      Тази жена от снимката с тази детска кофичка и с това, че зад нея не се вижда да има посипано едва ли ще промени опасната ситуация!
      Снега спря преди дни, но все още не може колите да се движат нормално (ако излязат от паркингите изобщо) малките улици са капан за автомобили влезеш ли ти трябват 2ма души за да излезеш, изчистени са само главните булеварди, тротоарите са направи страшни, а се очаква хората да се придвижат до работа, до учреждения или до магазина, поставени сме под ледена обсада и то изкуствено, защото ако се работеше щеше да се изчисти, но явно няма интерес от това!
      Г-н градоначалник организирайте се малко и организирайте почистването на града, а ако не можете да се справите намерете някой който да може! И без оправдания, че няма това или онова имахте месец в който да набавите всичко необходимо и оправданията са безпочвени!
      За доброто на гражданите се откажете от цялата си комисионна от НЕОТИТАН и да купят малки луга и пясък!!!
    • 2
      Г-
      Г-жа от Димитровград
      15 0
      11:29, 23 яну 2017
      Улици,тротоари,около училища и детски градини всичко е лед..Как може такава безотговорност и нехайство??? ..Вярно зима е,но все пак!!!Хората не могат да тръгнат с торбички в ръка за да си САМО-опесъчяват улици и тротори до място където трябва да отидат???...

    • 3
      На
      Най-великите
      13 0
      19:53, 23 яну 2017
      В момента ни управляват "най-великите" некадърници. Падна сняг и всичко се обърна с краката нагоре. Управлява ни снега. Колко са жалки. Кмете......виждаме!
    Последни новини