Майка на пет деца отслабна 115 кг и стана звезда в социалните мрежи

Изображение 1 от 2

    Петте си деца Симон Гейтли ражда за 6 години. През това време тялото ѝ дебелее и отслабва. Тя не спира да поддържа формата си и успява да свали 115 килограма. Това я прави звезда в социалните мрежи, пише Daily Mail.

    Много жени питат как е успяла да се върна във форма след ражданията. 35-годишната британка откровено заявява, че щом тя е могла да го направи, и те могат. Ето няколко неща, които проработили при нея - много разходки с количка, ходене пеша до местните магазини, а не с кола, намиране на други майки, с които да се разхожда, да не прави строга диета, а редовно да се храни правилно, да не се занимава с постиженията на другите, а със своите и на бебето. Тя казва, че през цялото време се е отнасяла реалистично, поставяла си е малки, постижими цели и постепенно ги е разширявала.

    Жената се поддържа с ежедневно едночасово бягане в пет сутринта, два пъти седмично тренира в спортен център, но има много повече движение и спорт в живота ѝ. Защото тя вкарва в играта цялата петчленна детска команда и се забавляват заедно с бокс или други игри, Ползва ги вмесо тежести при упражненията или ги раздвижва с всевъзможни активни занимания. 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини