Влюбени двойки сключиха граждански брак на Св.Валентин

    На празника на влюбените двама димитровградчани си взеха жени от Гълъбово и Банско. Граждански брак в тукашната ритуална зала днес сключиха Таня и Добри Бончеви, и Диана и Кирил Кирилови. 

    И двете семейства са заедно отскоро. Запознали се по интернет и любовта пламнала. И двамата - Добри и Кирил предложили брак на половинките си по романтичен начин. Първият сторил това на Кръстова гора миналия септември, а вторият - на Коледа в Банско.

    И за двете двойки това е първи брак. Вярват, че с обич и разбирателство съжителството им ще продължи дълго. Затова избрали за свой сватбен ден празника на влюбените. Ритуалът по бракосъчетанието извърши кметът Иво Димов. Той поднесе на младоженците бутилка вино, а от името на председателя на ОбС Гергана Кръстева те получиха халва във формата на сърце.

    От Общината се погрижиха атмосферата за новобрачните да е по-различна в днешния празничен ден. Млади жени в народни носии посрещнаха с пита семействата и помагаха на градоначалника с пръстените и чашите шампанско по време на ритуала.

    Още една двойки сключи брак на Св.Валентин в Димитровград - Жанет и Станислав. Но те предпочетоха това да стане далеч от вниманието на медиите. 

    В Димитровград през 2016 г. сключените граждански бракове са 227, отчетоха от Общината. 9 от браковете са били с изнесен ритуал. Видео по темата - вижте тук!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини