БСП-Димитровград: Третата позиция в листата за народни представители е успех!

Номинациите за народни представители за 44-ото Народно събрание представи официално днес местната структура на БСП -Димитровград на среща с медиите. Както стана ясно по-рано, в тях на трето място е поставена димитровградчанката Виолета Желева. Водач за Хасковски регион е журналистката Елена Йончева, второто място в листата заема Никола Динков от Свиленград.

"Третата позиция е голям успех за нашата организация, дълги години не сме имали представител на предно място в листата. Това не е мой личен успех, а успех на цялата организация", коментира Виолета Желева. Допълни, че това се дължи на работата през годините и последователността, както и на новия път, по който е поела местната структура. Според, нея позицията в листата й обаче не гарантира място в парламента. Благодари на всички за подкрепата.

Ако бъде избрана за депутат Желева вижда своето място в комисиите по здравеопазване, социални дейности, образование и младежка политика. Тя не се ангажира с конкретни обещания, а заяви, че с работата си има намерение да е в помощ на димитровградчани и жителите на региона.

Виолета Желева е 37 години, текстилен инженер по професия, 12 години работи като технолог в производствения сектор . Смята, че политиката не е просто работа, а отговорност. Завършила е политически мениджмънт и е член на БСП от  12 години. Бивш общински съветник в ОбС -Димитровград.

"Успяхме да спечелим трето място в номинирането за народни представители, като Виолета Желева завоюво мястото с дрвубой с петима кандидати и убедително мнозинство", коментира лидерът на БСП-Димитровград Койчо Койчев.

На пресконференцията присъстваха и Пламен Панев и Светослав Христов, които са получили най-много номинации на общинската партийна конференция след Виолета Желева. 

Младежката организация на БСП застава зад кандидатурата на Желева и ще работи в нейна подкрепа, заяви лидерът на Младежкото обединение в БСП Пламен Пенев.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини