От какво са направени момичетата? Руският интернет настръхна заради видео на Nike (видео)

Дали жените не е по-добре да изглеждат безпомощни, вместо да им се приписват мъжки умения и качества? Дали са подминати мъжете в обществото, дали това не е болно общество... "Гениално изпълнен замисъл, настръхнах". Откак се появи, новият клип на Nike за Русия, предизвиква множество коментари в социалните мрежи - от абсолютно одобрение и възторг, до крайно отрицание.

От какво са направени нашите момичета? От цветчета и панделки, от бонбонки и .. желязо, стремежи, от самоотверженост и сражения, от упоритост и красота, с която се гордее цялата нация, от синини, смелост и стиснати юмруци, от независимост и майсторство, страст и достойнство, от воля, по-здрава от кремък (на руски звучи също като по-силна от Кремъл), от сила и огън. от свобода, от дела и постижения са направени нашите момичета.

Дали това не се хареса на част от руската аудитория, защото е прекалено, защото идва от западна компания, или защото е използвана социалистическа песничка? Или защото все пак е по-добре момичетата да са от бонбони и панделки? 

Все пак голямата част от коментарите са положителни. "Благодаря за прекрасното видео. Настръхнах. Направени сме от това, което правим. Ако искаме - от захарен памук, ако искаме от постижения и синини. И само ние решаваме, от какво сме направени", пише потребител Elena Modina.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини