Община Димитровград с награда за най–много инвестиции през 2016 година

    Община Димитровград получи отличие за най–много инвестиции за 2016 г.одина в България. Това се случи по време на официалната церемония за връчване на наградите „Златен бик“. Проявата се организира от Българската агенция за инвестиции (БАИ), в рамките на традиционния конкурс „Инвеститор на годината“ в НДК.

    Наградата получи кметът Иво Димов, а на церемонията присъства и председателят на ОбС Гергана Кръстева. Отличието Димитровград получава заради привличането на чуждестранни компании, ангажирани в производството на кабелни и осветителни системи.

    В своя профил в социалната мрежа кметът написа:"Благодаря на всички които в продължение на няколко години работиха по тези проекти! Благодаря на инвеститорите, че избраха България и Димитровград, за да реализират инвестиционните си намерения! Благодаря и на вас приятели, че ни гласувахте доверие и повярвахте в думите ни!"

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ин
      Инвестиции
      6 0
      22:39, 24 фев 2017
      Инвестиции за евтина работна ръка. Няма нужда от тези церемонии. Нима нашите родители, които построиха градове, заводи, фабрики не си вършеха работата скромно и професионално. Дори им се отнеха спечелените титли и морални награди. Сега за всяко нещо, нужно и ненужно се бие тъпана защото сегашните управници не могат повече от това , посредственото ! Навремето в Химкомбината работеха 5000 човека, във "Вулкан" - 2000, в мините..... Къде отиде всичко това. Всичко се отрече . Разграби се. Къде са младите хора на Димитровград ? Какъв повод за радост е на кмета и Предсе-дателя на Общ. съвет когато младите хора на града ги няма . На първо място сме по инвестиции, но и на първо място по демографски срив .

    Още новини

    Последни новини