Ужас! Жена ми е мъж

Високопоставен държавен служител от София от две години е щастливо женен за мъж, без да знае. Съпругата е красавица, родена с всички атрибути на силния пол. Двамата водят пълноценен сексуален живот благодарение на множество операции. Двамата дори са осиновили две деца. Столичният хирург д-р Ангел Енчев разкрива пред столичен вестник как е сменил пола на булката. По думите му смяната на пола никак не е лек процес.
"На практика се извършва за около 4 часа, но цялата трансформация отнема близо 2 години. Минимум година преди хирургическата интервенция човекът решил да си сменя пола , трябва да посещава редовно психиатър. За да се подготви организмът, пациентът се подлага на терапия с женски хормони. Следва тотално обезкосмяване с лазер и изграждане на гърди. Това отнема около 8 месеца, преди да дойде ред на най-деликатната манипулация-сбогом пенис, здравей вагина. Под главичката се прави фин разрез, чрез който се "отлепва" кожата от ствола на мъжката гордост. Ръбчетата се хващат и пенисът се "съблича", обяснява докторът. По -късно от тази кожа ще се изгради влагалището-напълно нормално , около 10 см. дълбоко. Махат се тестисите, но се запазва скроталната торбичка. В нея се прави разрез , чрез който членът се избутва навън и се отрязва. От торбичката се оформят малки и големи срамни устни. Главичката не се изхвърля , от нея се извайва клиторът, който е чувствителен както при дамите. За да изпита новата жена удоволствие от секса, не се премахва простата .От нейното масажиране при полов акт тя изпитва върховна наслада, разкрива д-р Енчев.
Цената на тоталното превлъплащаване е около 20 000 евро. А частичното без цици и лазер 12 000 евро. След операцията пациентите трябва да посещават още една година психиатър. Ако им хрумне пак да се върнат в предишния си образ, имат шанс.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини