Отложиха премиерата на "Аватар 2", отново

Режисьорът Дейвид Камерън обяви, че премиерата на втората част на най-печелившия филм на всички времена няма да се състои на Коледа през 2018 година.

Продължението на планираната от Камерън сага се отлага за трети пореден път, след като по първоначални данни трябваше да излезе през декември 2014 година. Останалите три части пък трябваше да се появяват на екран през 2020 г., 2022 г. и 2023 г., но явно зрителите ще трябва да почакат повечко и за тях.

"Е, 2018 няма да я бъде. Все още не сме обявили конкретна дата за премиерата", отговори режисьорът на научно-фантастичния филм пред "Торонто Стар" на въпрос относно развитието на сагата.

"Това, което хората трябва да разберат е, че това не е просто поредица. Ние не снимаме само "Аватар 2", а "Аватар 3", 4 и 5 наведнъж. Прилича почти на строежа на "Трите клисури" (Китайска забележителност, чието строителство се проточи с години преди да бъде завършено. Представлява язовир и водноелектрическа централа, смятана за най-мощната в целия свят - бел. авт.)"

Камерън сподели още, че филмите ще погълнат следващите 8 години от живота му, но обеща на зрителите, че усилието си струва.

 

Източник: БГНЕС

Коментари в сайта

Последни новини