Виолета Желева: БСП постигна добър резултат на изборите!

    С благодарност към всички гласували, а също и за подкрепата на изборите на 26 март започна срещата с медиите новият народен представител от Димитровград Виолета Желева. Депутатът от БСП даде пресконференция ден след изборите, когато стана ясно, че ще бъде сред 240-те нови народни избранници. 7 703 гласа получи "БСП за България" на парламентарните избори в община Димитровград срещу 8 292 гласа за ГЕРБ. Преференциите за Желева в Хасковска област са 1 111.

    Димитровградчанката не пропусна да поздрави и победителите от партия ГЕРБ, като посочи, че ще се постарае да бъде коректив в опозиция. По отношение на БСП заяви, че резултата на партията е добър, макар и да не се е стигнало до победа. Тя приема избирането си за депутат не само като личен успех, а като успех за всички.

    Виолета Желева припомни, че БСП е водила позитивна, открита и добра кампания със срещи с хората очи в очи. "Това, което обещахме, гарантирам, че ще го изпълня - да се срещам с хората постоянно и да знаят че имат свой представител в парламента", заяви народният представител.

    "Основното мото и послание при срещите ми беше, че има начин нещата да се променят. Смятам, че може. Показахме, че когато има екипност, добра работа и откритост, нещата се случват както трябва", бяха думите на Желева. Според нея, резултатите от вота сочат още, че БСП е тръгнала по правилния път.

     Като млад и перспективен човек, който се надява да защитава интересите на Димитровград определи Желева лидерът на БСП в Димитровград Койчо Койчев. Според него, релутатите на изборите в неделя, които постигна червената партия са положителни и обнадеждаващи. Те се доближават до най-доброто постижение на партията в парламентарните избори през 2013 година.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Жа
      Жара Панева
      6 -10
      14:17, 28 мар 2017
      Ела у Софето, Виолетке. Щъ науча на доста мурафети... Виж коментара
    • 2
      Ча
      чардафон велики
      4 -5
      23:47, 28 мар 2017
      виолетке където и да идеш умна няма да станеш. преференциите ти знаем как стават. ти какво можеш да направиш за града бе момиче дето само кока си си правиш.
    Последни новини