Шърли Маклейн и Аманда Сейфрийд в нова комедия-драма (трейлър)

"Вие слушате Хариет Лолър, която ви казва: Моля, недейте да имате хубав ден. Имайте ден, който си струва. Имайте ден, който е истински. Имайте ден, който означава нещо". Ето така една жена, мразена от бившите си съпрузи и приятелки, казва в радиопредаването си. Дразнещо мъдрите думи идват на екрана с картина от съвсем не мъдри действия.

Персонажът на Шърли Маклейн е възрастна ("стогодишна", както казва една от другите героини в комедията) бизнес дама, която контролира всичко около себе си, до последния детайл. И иска да напише мемоарите си, като за целта си наема млада и симпатична обещаваща писателка (Аманда Сейфрийд). Тя бързо установява, че не може да намери някой в живота на Хариет, който да каже добра дума за нея.

Гледали сме доста филми за старчета, които правят каквото си искат или просто обратното на това, което са правили цял живот. Дали "The Last Word" ще ви разсмее? Филмът с Шърли Маклейн и Аманда Сейфрийд бе в показан на филмовия фестивал Сънданс и получи противоречиви отзиви. Вижте трейлъра:

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини