153 награди раздадоха в общинския конкурс "Шанс" в Димитровград

    126 индивидуални и 27 групови награди бяха връчени по време на церемонията по награждаване на победителите в 15-ото издание на Общинския конкурс за детско творчество "Шанс". Тя се проведе в салона на ОДТ "Ап.Карамитев" тази вечер. Както винаги, залата се оказа тясна да побере желаещите да присъстват. Началото постави галаконцерт на победителите.

    Преди да бъдат връчени отличията в отделните направления, бе присъдена голямата награда на кмета на Димитровград на учебното заведение с най-висок рейтинг и най-много участници в конкурса. Тази година купата отиде при ОУ "Алеко Константинов". Връчи я зам.кметът Ящо Минков, а от името на училището благодарности поднесе зам.директорът Евгени Пенев.

    Близо 500 бяха участниците в тазгодишното издание на "Шанс". Те мериха сили в различни аправления - литературно творчество, изобразително изкуство, приложно изкуство, фотография ,музикално и танцово изкуство, модерни танци, театрално изкуство и др.. В журито, което оценява тази година талантите влизаха певицата от група "Трик" Снежана Петкова, композиторът и поет Хайгашот Агасян, хореографите Николай Несторов и Милена Налбантова, актьорът Делчо Тодоров.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      От
      От Публиката
      5 0
      09:04, 8 апр 2017
      И как така стана че определени деца получиха по 4-5 награди,а други деца нито една?И как тези пренебрегнати те деца ще имат стимул да продължат напред,те стояха няколко часа в Театъра да им дойде реда за участие а накрая за тях Нищо.Нека коментира шефката на Детски младежки център.Зщо на нейната внучка се дадоха толкова много награди и защо останаха деца без Нищо?То поне можеше по една грамота че са участвали в този конкурс или и хартия бе нямаха за тези деца Не става така г-жо Шефкет на ДМЦ.
    • 2
      Въ
      Възмутен
      4 0
      09:24, 8 апр 2017
      Е сега и ти,ми нали шефската внучка е все пак нека да има за нея повечко награди,за неполулите награди явно нищо не заслужават.Жалко че висяха почти цял ден там.Пародията е пълна.Дано компенсира децата Голямата шефка на ДМЦ.Но са големи разходи това да знаеш
    • 3
      Си
      СИЛНО РАЗОЧАРОВАНА
      4 0
      10:24, 8 апр 2017
      “БЛАГОДАРЯ“ ,че убихте устрема към сцената и на най- малката участничка в конкурса ! След прочетените коментари разбрах защо не получи поне една грамота за смелостта си. Ясно не е било поради липса на хартия.Този начин на оценяване и разпределение на наградите води само към едно......края на конкурса!!!
      • Р.
        Р.
        5 0
        10:58, 8 апр 2017
        Наистина е възмутително! То е ясно, че не всеки ще получи награда, но пък чак и деца без грамота за участие!? Това не е първа година в която хората са разочаровани. Съжалявам, че са постъпили така с детето! Единственото, което мога да ви посъветвам е да я утешите, ако е разтроена. Но ако наистина има желание.да се изявява на сцена, я подкрепете, за да продължи напред! Не оставяйте един мизерен конкурс да и смачка мечтите!
    • 4
      Pp
      PP
      2 0
      12:11, 8 апр 2017
      Целта на такива конкурси нее ли да бъдат стимулирани малките таланти?Голяма излагация с конкурса.Заемаща този пост все още Шефка да вземе да се замисли и да направи нещо.Защо пренебрегва малките деца?
    Последни новини