Тяло на човек падна от самолет на покрива на болница

Тяло на мъж, което според свидетели е хвърлено от самолет, падна върху покрива на болница в северния мексикански щат Синалоа. Това заяви представител на обществена здравна служба в региона, който е дом на наркотрафиканти, пише "Гардиън".

Тялото е паднало върху покрива на болница в град Ел Дорадо около 07,30 часа в сряда, поясни представителят.

Свидетели, които са чакали пред здравния център смятат, че тялото е хвърлено от прелитащ на ниска височина самолет над болницата, добави източникът.

По-късно през деня заместник главният прокурор на щата Хесус Мартин Роблес заяви, че по откритото тяло на покрива на болницата има наранявания, които изглежда са от силния удар. Той не потвърди дали мъжът е хвърлен от самолет и дали е мъртъв.

Източникът съобщи още, че други две тела са открити в града, който се намира на около 60 километра южно от столицата на щата Кулиакан. Местна медия информира, че тези две тела са хвърлени от същия самолет, от който е хвърлено тялото, паднало върху покрива на болница.

Щатът беше дом на Хуакин Гусман - Чапо, който ръководеше наркокартела Синалоа до арестуването му през 2016 г. По-рано тази година той беше екстрадиран в САЩ.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини