ОУ "Ал.Константинов" и градина "Роза" - първенци в пролетното почистване

Детска градина "Роза" е победител в тазгодишното пролетно почистване, обявено от Община Димитровград в края на март. Заведението е класирано на първо място заради добре почистения и поддържан район около градината, съобщават от кметството. На второ място в конкурса е Детска градина №3 в кв.Черноконево, а на трето - филиала на ДГ №3 в кв."Марийно".

При учебните заведения победител в почистването е ОУ "Алеко Константинов". Второто място е за ОУ "П.Славейков", а третото място е присъдено на ОУ "Св.Св.Кирил и Методий - кв.Черноконево. В акцията "Лист по лист" първи са от ПМГ "Иван Вазов",събрали 1,630 тона отпадъчна хартия.

Отличия има и за социални заведения от Димитровград, включили се в пролетното почистване. Това са Дневен център за деца с увреждания и Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи в риск „Дъга” - кв. Черноконево. При пенсионерските клубове победител е клуб "Наука".

В традиционната надпреварата са отличени и граждани. Нови пейки и кошчета ще получат заради активното си участие в почистването живеещите на ул. „Емилиян Станев” № 12, ул.”Петър Берон” №6,  ул.”Захари Стоянов” № 4 вх.Е, ул.”Девети май” № 3, ул.”Христо Ботев ” № 47.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини