Прогимназисти в турнир по канадска борба срещу наркотиците


Шестокласниците на СУ "Петко Рачов Славейков" се представиха повече от достойно на проведения днес турнир по канадска борба. Атуф Гюнай спечели безапелационно първото място, а при момичетата малко не достигна на Туйче Карагьоз за златото и тя се окичи със сребърния медал. Хазим Карагьоз и Толга Мехмед гордо носят своите бронзови медали за трето място, Яхя Мустафа, Цветослав Хаджиев и Ениз Мустафа са на четвърто, грамоти за участие имат и останалите членове на представителния тим - Акиф Мустафа, Тунай Шериф, Джон Тунджай и Анифе Бехчет. 
Още след края на проявата групата връхлетя в "училището за шампиони", където срещна директора Милко Багдасаров в коридора. Всички един през друг му разказаха за турнира и се похвалиха с медалите и грамотите. Златният медалист Атуф Гюнай не успя да спечели схватката с г-н Багдасаров при възникналото на момента предизвикателство. 
Турнирът се организира от Община Кърджали и Общинския съвет по наркотични вещества - Кърджали като първа инициатива на кампания "Заедно срещу наркотиците", посветена на 26 юни - Световния ден за борба с наркоманиите.
 

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Къ
    кърджалиец
    0 0
    08:07, 27 апр 2017
    Този директор,които превърна училището си в бащиния и бсп инкубатор няма ли най после да се скрие веднъж завинаги от погледите на жителите на кърджали.Да си направи един саит само за неговите беловласи и заблудени учителки които ги манипулира за да е доживотен местен бсп пастир. какво нещо е власта.За други се отнася някаква приемственост но за него - вечност.
    Кариерист.
Последни новини