Антъни Джошуа с любопитни разкрития за Елтън Джон, парите и гащите на Кличко

Антъни Джошуа продължава да дава интервюта с любопитни подробности около епохалния му бой с Владимир Кличко за световната титла в тежката категория. Английският боксьор пусна видео как рапърът Доктор Дре му желае успех по скайпа. А след мача разкри и за друг известен музикант сред личната му агитка.

"Получих съобщение от сър Елтън Джон. Чухме се. Той ми каза, че е отменил концерти защото е болен, но ще гледа мача ми. Бил запален фен на бокса и ще плати. Казах му: "Точно така, никакви пиратски стриймове", разкри Антъни Джошуа.

Двамата са от крайни северни махали на Лондон, обединява ги любовта към футболния Уотфорд. Промоутрите на Джошуа дори смятали първият му голям бой да е на клубния стадион на отбора, чийто президент преди години беше именно музикалната легенда. Събитията обаче се развиха неочаквано бързо и Антъни напълни "Уембли".

Запитан какво ще купи първо с парите, които спечели - 15 милиона паунда, израсналото в бедност момче отговори така: "Нормална къща. С огромна стая за гледане на телевизия. И разбира се, към спалнята ми да има от тези гардероби, в които влизаш. Трябват ми за екипировката, имам ужасно много неща".

Новият властелин на бокса е наясно, че трудно ще запази предишния си начин на живот, тъй като вече всяка негова стъпка ще бъде следена под лупа. "Но леопардът може ли да смени окраската си? Не. Също и аз личността си. Искам да ходя в старите квартали, да говоря с проблемни деца.

Да посещавам затвори и да помагам на хората вътре. Проблемът на политиците е, че говорят за места, където не са стъпвали", продължи още Антъни Джошуа.

Британецът не спря да хвали и своя съперник на Уембли. "Кличко беше 10 години на върха. Уникален боксьор! Искам да повторя постижението му", каза Антъни. Той разкри, че е маниак на тема боксови гащи като гледа стари боеве, за да изучи внимателно вкусовете на легендите.

"От събота един въпрос не ми дава мира! Защо Кличко носеше сиви гащета? Винаги се боксира с червени. Нямам отговор", призна новата звезда на британския спорт.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини