Тя си определи среща с привлекателен мъж, но попадна на 97-годишен похотливец

Прийя-Алика Елиас (Priya-Alika Elias) публикува в Twitter историята на своето запознанство с млад мъж в OkCupid, което завършило със среща с 97-годишен похотливец. Об этом сообщает Metro.

Американката разказва веселата история на своите над 27 хил. последователи. Никът на Прийя е Cat Grandma, което вероятно е достатъчно за мъжете от третата възраст да преимат, че е на преклонна възраст и да флиртуват онлайн с нея. Но си намерила майстора.

Мъж, сниман в гръб на фона на планини ѝ се сторил привлекателен. Пишел много за пътешествия. И така двамата си определили среща в Бостън през януари. Младата жена се понавлекла и когато пристигнала в заведението, дълго сваляла зимните си дрехи. А след няколко минути видяла, че до нея стои старец.

Човекът наистина изглеждал на 100 години, според разказа на дамата. Той заговорил за плановете си да напише книга за съвременните взаимоотношения в социалните мрежи, но неочаквано преминал към настойчиви непристойни предложения.

Прийя напуснала заведението и изтрила акаунта си в OkCupid. Но след известно време историята започнала да ѝ изглежда много нелепа и смешна.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини