18-годишна димитровградчанка - първа в национална класация за артистичен грим

    Димитровградчанката Мелания Янева оглави ТОП 10 на NYX Face Awards Bulgaria със свой артистичен грим преди няколко дни. 18-годишното момиче е абитуриентка тази година и завършва СУ "Любен Каравелов".  Винаги се е увличала по гримирането и мечтае за още нови успехи в областта на Body Art.-а.  Каналът  на талантивото момиче в You tube се радва на голяма популярност, както и страниците й в социалните мрежи.  Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net Мерания разказа за участието си и това, което й предстои.

    - Какво представлява надпреварата, в която участваш и как се стигна до влизането ти в ТОП 10?

    - NYX Face Awards Bulgaria е състезание, което откроява най-добрите и най-забележителните в дигиталната общност на гримьорите. Организира се за първа година и в България. То обхваща четири етапа и три творчески предизвикателства. На кастинга се явиха около 100 кандидата, от които журите избра ТОП 20, които да продължат напред. На всеки кръг от фирмата изпращат продукти на всеки от участниците и ни поставят тема и срок от 20 дена за изпълнение. Условието е тези продукти да участват в грима по темата. Продължаването в следващия кръг се решава онлайн от гласовете на зрителите и така попаднах в ТОП 10, като събрах най-много гласове.

    - Какво следва от тук нататък в този конкурс?

    - Сега ни предстои предизвикателство номер 2 като темата е "Подводни същества". След като я изпълним, под влиянието на гласуващите, ще останат ТОП 5. 

    -  От кога се увличаш по гримирането и как се нарича този вид артистичен грим, който правиш?

    Винаги съм се увличала по гримирането, нямам спомени от кога точно. Този вид грим се нарича Body Art. С това мое хоби се занимавам от около 3-4 години и съм самоука като съм гледала и следяла най-добрите за мен, гримьори в интернет пространството. 
     

    - От клиповете, които публикуваш изглежда лесно, така ли е? Колко време ти отне направата на грима за състезанието?

    - Най-много един грим ми е отнемал 18 плътни часа без почивките. Средно body art-а, който правя ми отнема между 10 и 18 часа. Специално грима, с който попаднах в ТОП 10 ми отне 14 часа, но това не е най-страшното. Най-страшното е обработката на клиповете ми. Заснемването и обработката на клиповете до крайния резултат, който вижда зрителя го правя изцяло аз. Цялата обработка ми отмена около 2 седмици по около 8 часа на денонощие.
     

    - С това ли искаш да се занимаваш в бъдеще,  знам че завършваш тази година?

     - Ако имам възможност да се занимавам с това, бих била много щастлива, но мечтата ми е да бъда татуист. Скоро планувам заминаване в Германия, където ще се обучавам в тази сфера. И мечтая да съм жива и здрава и да имам много късмет занапред!

    - Успех и много късмет!

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ва
      Ваня Пашова
      6 -1
      16:35, 12 май 2017
      Браво Мелания! Страхотно изпълнение! Бъди все така упорита и развивай таланта си! Успешно завършване,хубав бал и много успехи в Германия а защо не и по целия свят!
    • 2
      Дя
      дядо Методи
      8 -1
      19:53, 12 май 2017
      Мелания, винаги си ме удивлявал с твоето търпение и старание да извайваш нещата. Талантът ти е видим и насочва ръката ти в точното място. Композицията е винаги перфектна. Винаги си била творец. Продължавай все така и ти желаем здраве и успехи! Сбъдни мечтите си!
    Последни новини