Kpиcтиaн Kocтoв c peĸopдeн ycпex зa Бългapия - втopo мяcтo нa Eвpoвизия. Преглед на печата

"24 часа"

Kpиcтиaн Kocтoв c peĸopдeн ycпex зa Бългapия - втopo мяcтo нa Eвpoвизия

Taблицaтa пoĸaзвa ĸaĸви тoчĸи дaдe жypитo в cтpaнитe oт Eвpoвизия нa yчacтницитe в мeждyнapoдния ĸoнĸypc.

Kpиcтиaн Kocтoв зaвoювa нeдocтижимoтo дoceгa втopo мяcтo нa Eвpoвизия. Toй излeзe нa cцeнaтa пoд нoмep 25 и изпълни бpилянтнo пeceнтa Веаutіful Меѕѕ.

Oцeнявaщитe 42 cтpaни дaдoxa cвoитe тoчĸи, зa дa oпpeдeлят пoбeдитeля нa Eвpoвизия. Бългapcĸият пpeдcтaвитeл зacлyжeнo ce нapeди нa втopo мяcтo в тaзи ĸлacaция. Πoлyчи 12 тoчĸи oт Бeлapyc, Maĸeдoния, Hopвeгия и Ecтoния. Изпълнeниeтo нa Kpиcтинa Kocтoв ce ĸлacиpa пpи пoчти вcичĸи oцeнявaщи cтpaни в чeлнитe 5 мecтa. Oĸoнчaтeлнaтa ĸлacaция oбaчe ce oпpeдeли, cлeд ĸaтo ce oбpaбoтиxa и глacoвeтe нa oбиĸнoвeнитe xopa.

"Труд"

Зелените саботират промени в закон

Атака срещу предложените промени в Закона за опазване на земеделската земя предприеха няколко зелени организации у нас. Фалшивите аргументи на еколозите са, че ако внесени корекции от депутата от "Обединени патриоти" Йордан Апостолов бъдат приети, големи инвеститори ще застроят още имоти по родното Черноморие.

Всъщност истината е съвсем друга и е разяснена в позиция на асоциация "Българско Черноморие".

"Стандарт"

Кристиан вече има хит

Кристиан Костов трябваше да сбъдне мечтите на всички българи и да ни представи достойно на финала на "Евровизия". А предварителните резултати бяха повече от обещаващи - букмейкърски къщи от целия свят го поставяха със сигурност в топ 3.

"Монитор"

Броим 1000 лева за бавачка, 500 лева за частна градина

До 1000 лева месечно за частна бавачка трябва да извадят родителите, чиито деца не са приети в общинска ясла или градина и в същото време нямат баби, на които да ги поверят. Двойно по-евтино може да излезе решението им да заложат на частна детска градина. Това показва проверка на "Монитор" в големите градове в страната. Според данни на Министерството на образованието и науката у нас има 94 частни детски градини 73 от които са в София. Месечните такси вървят средно около 500 лева, като може да се намерят и забавачки срещу 300 лева. Тарифата обаче може да скочи и до 800 лева, в зависимост от услугите, които се предлагат.

"Сега"

Разходите за болнични стигнаха рекордни нива

Огромен ръст на болничните до третия ден, които са за сметка на работодателя, но и на разходите на НОИ за тези обезщетения показват данни на НОИ, изискани по Закона за достъп до обществена информация от Българската стопанска камара. За 6 години броят на болничните дни за сметка на работодателя се е увеличил със 120%. Осигурителният институт пък миналата година е изплатил 446 млн. лв. за обезщетенията от четвъртия ден нататък.

"Дума"

БСП ударно инвестира в младите кадри

Осем пъти се увеличава сумата за образование на младите кадри в БСП, реши Националният съвет на партията. Акцент в инвестициите ще бъде професионалната и партийната подготовка на младежите за местната, законодателната и изпълнителната власт. БСП за пръв път създава Фонд за политически инициативи. Целта е да бъдат финансирани интересни и важни предложения на местните структури, обясни Корнелия Нинова.

По предложение на лидера на БСП в ИБ бяха избрани кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, бившите депутати от левицата Атанаска Тенева и Апостол Димитров. Зам.-председатели на БСП ще са Стефан Данаилов, Деница Златева, Владимир Москов и Кирил Добрев.

"Капитал дейли"

Корнелия чисти най-добре*

Обновление на партията, борба с червените сенатори и олигарси, разделяне на партийната и държавната власт - резките вътрешнопартийни промени на Корнелия Нинова, облечени с такива благовидни аргументи, няма как да не бъдат подкрепени, дори само за пред публиката, от партийния актив..

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини