Пастор изяден от крокодили, докато ходел по водата

Пастор в Зимбабве бе изяден от три крокодила в събота сутринта, докато се опитваше да ходи по водата.

Пастор Джонатан Мтиева от църквата на Светиите на последните дни се опитал да възпроизведе библейската история за Исус Христос, ходещ по водата.

Той искал да демонстрира библейското чудо на своите събратя по река, известна като Крокодилска река. Пред очите на членовете на църквата той бил изяден от 3 крокодила.

Дийкън Нкоси, член на църквата, казва пред изданието: "Той обеща, че днес ще докаже вярата си, но за съжаление в крайна сметка бе завлечен и изяден от 3 големи крокодила пред нас. Все още не разбираме как се е случи това, защото той гладува и се моли цяла седмица."

Пастор бил навлязъл на 30 метра в реката, когато започнал опита си да ходи по нея, но трите крокодили се появили от нищото и започнали да го разкъсват. Те приключили за няколко минути, според друг свидетел. "Всичко, което остана, когато го изядоха, е чифт сандали и бельото му, плаващо над водата", допълва той.

Служители на Държавната агенция за извънредни ситуации ER24 пристигнали за 30 минути, но пасторът вече бил мъртъв.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ли
    Лин
    0 0
    07:05, 26 сеп 2023
    И пост и молитви, все едно, като нищо не са разбрали. Исус не е ходел по водата. Който няма ум да разбере написаното, ще го ядат крокодили. Хайде да ви върви по вода и Бог да е с Вас. Не губете истинската Вяра!
Последни новини