Общинският съвет в Смолян ще заседава на 30 май

Смолянският Общински съвет ще проведе поредното си заседание на 30 май от 14 часа в сесийната зала на общината. В дневния ред са включени за разглеждане 23 точки. Сред тях са удостояване на Школа по народно пеене "Китка виена" при НЧ "Кирил Маджаров-1866" - кв. Устово със Златен плакет на Община Смолян, награждаване на образователни и културни институции, приемане на Наредба за условията и реда за настаняване и ползване на социални жилища в Община Смолян, определяне на наемни цени на общинските социални жилища, разглеждане на участие на общината в европроекти, изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация.

В проекта за дневен ред не присъства точка за бюджета на Община Смолян за тази година. Но пък на същия 30 май, но от 17.30 часа кметът Николай Мелемов е насрочил обществено обсъждане на бюджета. Едва след като то мине, бюджетът ще се разглежда на заседание на Общинския съвет.

На 30 май от 14 часа отново ще можете да наблюдавата цялото заседание на Общинския съвет в Смолян на живо, на сайта СмолянБгвести.

СмолянБгвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини