Двама димитровградски борци станаха шампиони на България

Двама възпитаници на школата по борба в Димитровград станаха шампиони в Държавния лично- отборен шампионат. Той се проведе в Русе през почивните дни. Там категорични победи са завоювали Рухан Расим и Никола Нейчев, които са станали шампиони на България в своите категории - 47 кг. и 53 кг.. Рухан е спечелил и приза „Най-техничен състезател” на шампионата.

Още от двама борци на Димитровград се очакваше да завоюват титлите в категориите си, коментираха от клуба по борба. В категория 85 кг. Георги Иванов е стигнал до финал, въпреки контузията, но е загубил срещата и е останал със сребърен медал. Бронзов медал е спечелил Божидар Динев (кат. 59 кг.) 

Най-малките възпитаници на СК по борба - Димитровград спечелиха медали след участие в 39-ото издание на Международния турнир  „Олимпи Панов” в Молдова. След 6 победи шампионска титла е спечелил Дениз Ибрям (кат 35 кг.).

Бронзов медал е завоювал Владимир Мандалов в категория 32 кг. С трето място е и Денис Наим (кат.38 кг.). Борци от Молдова, Украйна, Румъния и България са участвали в Международния турнир.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини