Само 5 са точките в дневния ред на местния парламент

Само 5 са точките в проекта за дневен ред на предстоящата на 31 май сесия на ОбС – Първомай.

Едната е за отмяна на вече взето решение – Областният управител връща като некоректно предложението за учредяване на право помещение да бъде безвъзмездно ползвано от структурата на Съюза на инвалидите в село Дълбок извор. Управителят обръща внимание на това, че този клуб не е самостоятелен правен обект и не може да носи правото на ползване, то може да бъде предоставено на Съюза на инвалидите.

Втората точка от дневния ред е с информативен характер – зам.-кметът Николай Митков внася за разглеждане отчета за дейността на Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община Първомай за 2016 година, съставен от секретаря ѝ – Мария Кьосева.

След проявен интерес от фирма ДОЯН ЕООД, има предложение да бъде проведен търг за продажба на 1,519 дка земя в местността Пантелей – Липака. Данъчната оценка на имота е 3919 лв., а предложението за начална цена – 4140 лв.

В предпоследната точка ще бъдат разгледани предложения за възстановяване на собственост в реални граници.

Ще бъде направено предложение към президента на републиката на относно приемане на становище за опрощаване на дължими вземания от Митко Гинев Иванов към Община Първомай.

Сесията на Общинския съвет е насрочена за 31 маи, от 17.30 часа в Пленарна зала.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    123
    6 -2
    14:56, 30 май 2017
    Що ни занимавате и губите времето с тия ...................?
Последни новини