Тази жена отказа захарта преди 28 години, но няма да отгатнете на колко е сега

Каролин Хартц изцяло изключила захарта от храненето си преди 28 години. Австралийката засне страхотна фотосесия по бикини и вие не можете да преположите дори каква е възрастта ѝ. Каролин е запазила отличната си фигура на 70 години. 

Каролин Хартц станала пример за подражание за много жени. Една от тайните ѝ за стегната фигура е отказът ѝ да консумира захар под каквато и да е форма, пише Daily Mail. Австралийката, която живее в Пърт, освен това се придържа към здравословно хранене и следи колко изяжда. Тя се храни 5 пъти дневно, като храната ѝ включва  плодове, зеленчуци, риба, пиле, ядки, яйца, а вечер изяжда и две парченца горчив шоколад.

Младоликата дама отделя голямо внимание и на съня и се старае той да е не по-малко от осем часа в денонощие. Сутрин медитира и твърди, че това я зарежда с бодрост за целия ден. 

"Аз съм оптимист. Даже когато в живота си срещам изпитания, съм се научила да запазвам позитивна нагласа. През цялото време сама си напомням, че чашата е винаги пълна наполовина", казва Хартц.

Каролин има три деца. Тя е създала и собствена компания за производство на десерти без захар.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини