Две жени разнищват мъж... на сцената в читалището

Майските празници отшумяха, но първомайци и през юни имат покана за театър. На 12 юни от 19 часа в салона на читалище „Св.св. Кирил и Методий“ ще гостуват Алекс Сърчеджиева и Нона Йотова в спектакъла с „На́тали“.

Коя е На́тали? На́тали е една мечта! На́тали е безсмъртният хит на Жилбер Беко. Невероятната мелодичност на френския шансон и неговата неостаряваща и завладяваща популярност. Непреодолимото желание, да бъдеш непреодолимо желан. Любовта, за която всеки мечтае.

Легендарният хит, който Жилбер Беко изпя и пред българска публика като специален гост на Фестивала "Златния Орфей" през 1974 г.

Историята, която се разказва в "На́тали", може да се случи с всеки един от нас. Сюжетът на пиесата "На́тали" на Филип Бласбанд е базиран на търсенето на изгубената нежност. В "На́тали", две жени разнищват един мъж, така, както само те могат да го направят. Из основи. С най-малките пикантни подробности. От които, на моменти може и да се засрамиш. "На́тали" е криминална история. Един пъклен план, измислен и осъществен от една изключителна жена. Реализиран с участието на друга уникална жена.

Нона Йотова и Александра Сърчаджиева са актрисите, които играят тези две жени. Колкото и добре да ги познавате, тук ще ви изненадат с превъплъщенията си. Ще видите и нещо, което рядко се среща на театрална сцена: освен перфектното партньорство, ще видите приятелство. Ще видите как едни честни очи, срещат други честни очи и от тази среща се ражда спектакъл, който ще ви завладее със своята откровеност. Актрисите се вълнуват от емоциите, които преживяват на сцената. Зрителят забравя, че гледа театър и става съпричастен на тяхната история.

Билети ще се продават пред входа на читалище "Св.св. Кирил и Методий" на цена от 8 лв., а за пенсионери и ученици - 6 лв. 

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини