Пътното кърпи трасето Хасково-Узунджово-Симеоновград

Изображение 1 от 2

    Многото дупки по пътя между Хасково, през Узунджово към Симеоновград вече скоро няма да създават дискомфорт на шофиращите по трасето. Ремонтът по изкъпването на участъка, който е приоритетен за Областното пътно управление заради това, че по него се намират и туристически забележителности като Александровската гробница, например.

    Изкърпването в по-големия участък от трийсетина километра ще е ръчно, на места ще става машинно, обясни шефът на Пътното инж. Радостин Ламбрев. Ремонтът е планов и се финансира от бюджета на предприятието. Освен кърпенето и тампонирането на трасето, се разчистват и крайпътните храстите, подрязват се клоните на дървета, за да се открият пътните табели. Ремонтът се извършва от "КОНСОРЦИУМ ЮГ" ДЗЗД -Хасково, с който Областното пътно има 4-годишен договор за поддръжка на трасетата от републиканската пътна мрежа на територията на Хасковски регион.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Mc
      mc
      14 -3
      10:18, 17 юни 2017
      Ами то всяка година планово кърпите дупки по това трасе.Заемете се да го асфалтирате цялостно.А пък за околовръстния път на Хасково в посока Кърджали да не говорим,то там и за нова настилка не става.Трябва да се изрови всичко до дъно и наново да се полагат пластове,че бай Тошо навремето изпълняваше петилетки там.
    • 2
      Iy
      IYI
      20 -2
      10:57, 17 юни 2017
      В Хасковска област няма нито един път без дупки.... Вижте пътя от Димитровград за Ст, Загора, в нашата област има асфалт още от татово време, от ранните петилетки.... Вземете се в ръце и оправете пътищата ! България не е само магистрали и рязане на лентички
    • 3
      Ма
      мастикаджия
      10 -4
      11:27, 17 юни 2017
      Делян Добрев какво мисли по въпроса?
    • 4
      На
      Наблюдател
      5 -22
      12:39, 17 юни 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Не
        Незапознат
        8 -2
        14:57, 17 юни 2017
        Наблюдателю,лечителю или чичко доктор едва ли вие или който и да е друг ще може да предложи хапче с което да притъпи съзнанието или усещането за ''дискомфорт'' на всички.Което си е смекчен вариант на да хлацнеш в дупка.Никой не казва че това което се прави е лошо.Все пак е по-добре от нищо.Ако мнението на горните коментари ви дразни оборете ги ако можете.Къщите всякой сам си ги поддържа.Кой както може или на който както му харесва.А улиците не.Явно не можете да направите разликата щом давате такова сравнение.
    • 5
      98
      987
      6 -2
      15:37, 17 юни 2017
      Да не забравят маркировката
    • 6
      A
      a
      2 0
      16:35, 17 юни 2017
      колега луд ли си?какво е това маркировка?планово-догодина! и забележете,изкърпвали ръчно...с лопатата предполагам..
    • 7
      Mc
      mc
      4 0
      10:59, 18 юни 2017
      Абе то бива кърпене ама преди месец маркираха участъците където ще се реже и асфалтира.Изкопаха ги преди 5 дена,донякъде ги запушиха,но събота и неделя никой не се вижда очевидно почиват а ние да си трошим колите.А пък недай си да стане някое меле докато слаломират шофьорите.Но все пак сме в България и още по точно в Хасковско,където пътното само имитират дейности.
    • 8
      Пъ
      Пътуваща
      3 0
      09:08, 19 юни 2017
      В посока Хасково няма поставени пътни знаци, обозначаващи ремонтни дейности.
    Последни новини