Занимателен английски език, танци и тенис за димитровградските деца през лятото

Стартират летните занимания за деца и младежи, организирани от Детски и младежки център - Димитровград от днес,19 юни. Те ще продължат месец  - до 19 юли и тази година са обединени под наименованието "Летен полъх".

Девет са формите, с които децата могат да се занимават през летния месец. Мястото е сградата на Детски и младежки център и Лятната читалня на ГБ "П.Пенев".

Заниманията на Танцов състав "Гайтанче" са в дните понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 10 до 12 часа.Театрална школа "Апропо" е с график вторник и четвъртък от 10 до 12 часа. Школата по скейтборд организира занимания петък, събота и неделя от 19 до 20:30 часа на площадката в парк "Марица".

В летния график на детския център е и Арт ателие, което ще очаква желаещи в понеделник и сряда от 10 до 12 часа. Има и Приложно изкуство, което се организира в дните вторник и четвъртък от 10 до 12 часа.

Предвидени са и часове по Занимателен английски език за деца до 4 клас. Те са вторник и четвъртък от 10 до 12 часа. Желаещите да свирят на пиано могат да направят това понеделник и четвъртък от 10 до 12 часа.

Ще приема деца и Школата по корабомоделизъм, която се събира вторник и четвъртък от 10 до 12 часа. Последната лятна форма е Школата по тенис на маса, която е понеделик и сряда от 17 до 19 часа. Повече информация може да се получи на телефон 0885 01 55 99.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини