Добри Делев - трети в шампионат по културизъм в САЩ

Трето място в състезание по културизъм завоюва димитровградчанинът Добромир Делев. Той определя надпревата "Европа Далас" като оспорвана. Шампионът в този спорт споделя на Фейсбук страницата си своите впечатления от участието си в две състезания в САЩ - на 10 юни и седмица по-късно.

"Много съм доволен от представянето си и на Open Class и сега на 212 .Победих 4-ма класирали се преди мен на предните две състезания "Мистър Олимпия". И въпреки това ,че напредвам в тази категория, мисля ,че тя не е за мен, защото тази година формата ми е максимална за тези килограми", споделя професионалният културист. 

Както писахме по-рано Добри е решил да се пробва при голямата категория, където състезателите са без ограничения в килограмите.Надпреварата в Канзас е част от квалификациите за "Мистър Олимпия", където Делев смята да участва за трета поредна година. Той се яви на шампионат в Далас, където има лимити в килограмите на участниците.Третото състезание , което предстои на Добри е на 30 юни, отново в САЩ.

Димитровградчанинът благодари на всички, които са го подкрепяли през годините - семейство, треньори, фенове, приятели за мотивацията през цялата година. Добри Делев заявява, че посвещава този състезателен сезон на своето куче.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    In
    Inka
    5 -6
    18:36, 20 юни 2017
    Браво за успеха, но г-на изглежда ужасяващо...да не коментирам как заглежда и сваля малките момичета...
  • 2
    Ив
    Иван
    5 -5
    18:56, 20 юни 2017
    Абе какви са тия глупости,за какви момиченца говориш,ти си явно някакъв измислен гей.Момчето няма време да спи ти говориш за момиченца.....аман от всезнаещи боклуци,които и хабер си нямат как се става шампион....
    • Do
      Do ivan
      2 -1
      01:32, 22 юни 2017
      Г-не спазвайте малко възпитание. Какви са тези обиди, май вие сте "боклукът". Аз съм жена, а не гей. Усещам много злоба и дискриминация в коментара ви. Лично аз съм ставала свидетел на това. С дъщеря ми (17г.) пред кауфланд г-н Добри Делев и подсвирна и след като забеляза, че е с мен набързо се качи в колата си и тръгна. Въоросният Делев е бил с момиче 00 набор, а той е 85... Това са 15 години разлика..подобни случаи се разглеждат като педофилия.
  • 3
    Хр
    христо
    4 -1
    20:19, 20 юни 2017
    Браво Добри !
  • 4
    Ив
    Иван
    1 0
    20:33, 22 юни 2017
    До Инка.Много добре,че сте жена,значи не сте гей.Много разбирате от това кой как изглежда.Хората на световните арени го харесват,вие се изкарахте,по-папа и от папата.С жени не се спори,но не пишете глупости.Кой с когото си иска може да ходи...вие не сте му адвокат надявам се....
Последни новини