62-ма зрелостници от ПМГ "Иван Вазов" се дипломираха

    "Горди сме, че сме едно от най-успешните училища в областта, доказателство за това са призовите места от олимпиади и състезания". С тези думи на директора на ПМГ "Иван Вазов"  Илияна Славова започна церемонията по дипломирането на 62-ма зрелостници в зала "Гросето". те завършват профилите  "Математика и англ.език","Информатика и англ.език" и "Информационни технологии и англ.език".Много добър е успеха на виписк 2017, а първенци са 12 а клас, информира Славова

    Тя изброи успехите на вазовци в различните дисциплини през учебната година. Благодари на учителите за съдействието за тези успехи и им пожела здраве и късмет и да останат верни на своя дълг.

    "Вие сте в центъра на този век", обърна се към младите хора директорът и ги посъветва да бъдат отговорни хора с топли сърца, успешни и смислени.

    От името на младите хора думата взе Боряна Димова, която е ученик -символ на гимназията за 2017 година. Тя благодари на преподавателите за подкрепата.Още един отличник - Марио Илиев бе обявен за ученик с изключителни успехи в областта на математиката. Към завършващите се обърна и Преслав Янков от 12 а клас. Подчерта, че всеки учител е оставил частица от себе си по време на училищния живот.

    Признателни думи към преподавателите в ПМГ от името на родителите отправи Милена Тодева. Тя пожела на завършващите се да моделират успешно своя живот смело и напред. Думата бе дадена и на класната на 12 а клас Мариана Пенева, която заяви, че от днес подарява на света своите дванадесетокласници.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини