Местни таланти обраха наградите на международен конкурс в Италия

    Възпитаници на школата по фолклорно и джаз пеене към ОП Детски и младежкки център обраха наградите в международен конкурс в Италия, проведен преди дни. Град Верона е бил домакин на 4-ото издание на „STELLE DI GARDA“.  10 първи награди са спечелили индивидуалните участници от Димитровград и Хасково, както и една втора и една трета награда.

    Във възрастовата група до 7 години първа награда в раздела за поп музика е завоювала Виктория Славова, в раздел "Фолклор" първи е Даниел Христов. Две първи награди в първа възрастова група са спечелили Рая Желева и Даяна Славова. Във втора възрастова група с първи места са били отличени Мария Терзиева и Галя Богутлиева. 

    В трета възрастова група  Дамяна Георгиева е на първо място. В четвърта възрастова група  в раздела за поп музика втора награда е взела Дария Тончева. В същата възрастова група с фолклорното си изпълнение първа е Петя Манева. В пета възрастова група първа награда е завоювал Даниел Николаев в раздел "Фолклор" и трета е за Мариела Сотирова с изпълнението си в раздел "Поп музика". Воалната група "Южняче" взе с първа награда в раздел "Групи и хорове".

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ди
      Дидо
      1 0
      02:37, 20 авг 2017
      Мариела Сотирова ** **** за пари

    Още новини

    Последни новини