EVN праща сметките за ток на SMS или имейл по заявка

За свое удобство през лятото клиентите могат да заявят безплатно известяване чрез SMS или имейл – за стойност на фактура и за просрочени задължения, съобщиха от EVN.

Освен това във връзка с летните отпуски за абонатите от Хасковска област от дружеството предоставиха някои съвети.

Изключете всички електроуреди, които не е необходимо да работят във ваше отсъствие, казват от EVN. Тук следва да се има предвид, че уреди като СОТ, хладилник или фризер, които не винаги е подходящо да се изключват, ще продължат да консумират електроенергия. От щепсела обаче могат да се изключат телевизори, аудио-уредби и монитори, защото и в режим на stand-by те ще продължат да консумират електроенергия. Препоръчително е да оставяте включени електроуреди само при необходимост.

Добре е да се уверите, че външни хора нямат достъп до контакти, които са част от вашата ел.инсталация. Няма да е излишно да запишете показанията на електромера си преди да заминете и сравнете данните при завръщането си.

Ако във ваше отсъствие няма достъп до електромера ви, можете да заявите посещение на отчетник на денонощен телефон 0700 1 0007 в удобно време, казаха още от енергодружеството.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Д-
    Д-р Андреева
    0 0
    22:09, 10 юли 2017
    В същия дух от ЕВН си съкратиха и инкасаторите, дето се правеха че работят. Сега остава и да си понамалят ръководния пурсонал или поне тлъстите заплати , за да им повярваме на напътствията !
Последни новини