Турист беше пребит в Атина без причина

Турист беше пребит от четирима души в гръцката столица Атина без никаква провокация от негова страна. Инцидентът е станал в неделя, съобщи местното издание „Екатимерини“.

Мъжът е с австралийски корени и е пазарувал заедно със своето семейство в магазин, намиращ се в центъра на столицата. Изведнъж е нападнат от четирима непознати. Макар и налудничава, основната версия за инцидента е, че мъжът е атакуван, защото е пазарувал.

Инцидентът се е случил след края на митинг на синдикалисти и служители срещу неделната акция на магазините, в които са обявени големи разпродажби.

„Аз се разхождах с моето семейство, те се приближиха и ме удариха без причина. Не им бях казал нищо, не ги познавах. Те ми казаха да не пазарувам“, разкри пострадалият турист.

„Просто си ходехме и четирима мъже изведнъж удариха моя съпруг. Имаше кръв навсякъде, моята дъщеря заплака и припадна. Какви животни са тези? Това не може да се случва“, заяви съпругата на бития турист.

„Ние сме само туристи. Дойдохме тук и харчим парите си за вашата икономика, и те ни удрят? Никога повече няма да се върна тук, това е сигурно“, допълни жената.

Факти.бг припомня, че преди дни американски турист беше пребит до смърт на гръцкия остров Закинтон. Той бе нападнат от няколко сърби и един грък.

Източник: http://fakti.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини