Рим: Мотриса завлече жена в метрото

Тежък инцидент се случи в станция на метрото в италианската столица Рим. Жена беше завлечена от мотриса, след като чантата й се закачи на вратата.

43-годишната Наталия Гаркович от Беларус беше настанена в интензивното отделение на местна болница. Инцидентът бе заснет от камерите в метрото, по случая се води разследване.

„Кориере дела Сера“ съобщи, че водачът на мотрисата Джанлука Тонели се е хранил, когато отново е подкарал композицията. Той обаче заяви, че е спазил всички процедури.

Събитията се случват в натоварен час. Във влака се качват десетки пътници, секунди преди да затвори вратите жена с червена чанта също влиза вътре. В последния момент обаче решава да излезе от влака.

Вратите се затварят, а заради закачената чанта жената е влачена от мотрисата. Сензорната система не е отчела чантата, в противен случай водачът на влака е щял да получи сигнал за нередност.

Властите разкриха, че се извършва проверка в подземната железница, за да бъдат подобрени мерките за сигурност и крайна сметка такива инциденти да бъдат избегнати.

Италианските медии съобщиха, че първоначално жената е била в тежко състояние, но то постепенно се е подобрило. Има много счупени кости.

Източник: http://fakti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини