"Кингсмен: Златният кръг" (трейлър)

Изображение 1 от 3

    "Кингсмен: Златният кръг" е продължение на филма "Кингсмен: Тайните служби" от 2014 г..

    Британско-американският шпионски екшън-комедия-приключенски филм е по комикса "Тайните служби" на Дейв Гибънс и Марк Милър.

    В новия "Кингсмен" ще видим Колин Фърт, Джулиан Мур, Тарън Еджъртън, Марк Стронг, Хали Бери, Елтън Джон, Чанинг Тейтъм и Джеф Бриджъс.

    Той ще бъде по кината на 22 септември 2017 г.

    Хари Харт (Колин Фърт) е смятан за мъртъв след събитията от първия филм, в който бе застрелян в главата, но сега сега се вижда, че е бил само оцелен в окото. Джулиан Мур е в ролята на Попи, известен криминален бос и глобален предприемач, свързан със "Златният кръг", тайна организация на Новия световен ред. Хали Бери е Джинджър - технически съпорт на Кингсмен. Чанинг Тейтъм играе Текила, таен агент на Кингсман, а Джеф Бриджис е шеф на Кингсмен. Елтън Джон се явява като измислена версия на себе си. 

    След като централата на Кингсман е унищожена от Попи, член на тайната група "Златният кръг" и известен криминален бос, агентите от Кингмен се отправят отвъд океана, за да обединят сили с американския Стейтсмен.

    Главният герой Гари (Тарън Еджъртън) владее множество оръжия и борави с тях като подобрена версия на Индиана Джоунс, само че от тайните служби. 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини