Майкъл Фасбендър в смразяващ кръвта трилър (трейлър)

Смразяващ кръвта трилър ще разтърси кинофеновете този октомври. Екранизацията на едноименния роман на Ю Несбьо.

"Снежния човек" е с участието на любимеца на милиони зрители Майкъл Фасбендър (поредицата X-Men), сексапилната Ребека Фъргюсън (Мисията невъзможна: Престъпна нация), Вал Килмър (Жега) и носителя на Оскар Джей Кей Симънс (Камшичен удар). 

Когато главният инспектор на елитна полицейска група (Фасбендър) започва разследването на убийство по време на първия сняг, опасенията му, че мистериозен сериен убиец отново се е развилнял, се засилват с всеки изминал ден. С помощта на находчива новобранка (Фъргюсън), полицаят ще трябва да разнищи случаи на повече от десетилетие, както и най-новия такъв, с надеждата, че ще успее да надхитри злодея, преди да е паднал следващият сняг.

Филмът е заснет изцяло на локации в Норвегия – градовете Осло и Берген, както и местността Рюкан. Това прави сцените и смразяващия ужас, който сковава всички, още по-реалистични. А за зрителите пред големия екран остава само да се надяват да не завали сняг…

Продуценти са Тим Беван и Ерик Фелнър (Теорията на всичко, Клетниците), както и Пиодор Густафсон (Мъжете, които мразеха жените) и Робин Слово (Дама, поп, асо, шпионин). Режисьор е Томас Алфредсон (Дама, поп, асо, шпионин и Пусни ме да вляза).

"Снежния човек" ше бъде в кината на 13 октомври 2017 г.

Източник: http://cineboom.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини