Отблясъци заслепяват шофьорите по бул. Д. Благоев

Получихме сигнал на редакционната ни поща за ослепителни отблясъци от ремонтиращата се спортна зала. Публикуваме го без редакторска намеса.

А. Димитров ни написа: „Пиша ви притеснен за живота и здравето на пътуващите в западна посока по бул. Д. Благоев. Тази сутрин в периода около 9 часа шофирайки в посока към пазара бях заслепен от наистина много силна светлина, която се отразяваше в спортната зала. Мястото на заслепяване беше след малкото кръгово до надлеза и спря чак в близост до спортната зала.

Видимо всички коли пътуващи в тази посока рязко намалиха скороста, защото освен че не виждахме напред, се изпитваше и болка в очите от силната отразена светлина. Аз лично спрях по бул. Стамболов за да ми починат очите за 3-4 мин. предполагам, че този „ефект“ ще се случва за кратък период от време в годината и в денонощието, но ако има опастност да не е така, трябва да се вземат някъкви мерки, защото беше невъзможно да се видят пресичащите хора и може да стане някой инцидент. Пиша ви за да информирате хората за евентуалната опастност и пешеходците да са много внимателни, когато пресичат, защото е напълно вероятно шофьорите да не ги видят от пронизителната светлина!"

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ба
    Бари
    17 -1
    11:28, 15 сеп 2017
    Е, тези неща кой ще ги мисли, били сложили огледални прозорци или са сменили наклона, защото на някой без диплома така му хрумнало или е трябвало да се оправдаят още някой милион за ремонта.
  • 2
    Me
    megabyte
    6 -1
    13:09, 15 сеп 2017
    е, няма лошо-грешка-сега ще ги намацаме и затъмним като на автомобилите, нали обекта не е завършен-има непредвидени...

Още новини

Последни новини