Най-трудното оцеляване Аляска - от 1 август (видео)

Най-трудното оцеляване Аляска

От вторник, 1 август, в 22:00
Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Ultimate Survival Alaska

Запознайте се с най-коравите и екстремни експерти по оцеляване, които Аляска може да предложи! Изправяйки се един срещу друг, мъже и жени от рядка порода предприемат уникалното изпитание за оцеляване в най-екстремните възможни условия. Захвърлени в пустошта на Аляска, разчитащи само на своята изобретателност, те си проправят път през ледникови долини и планински върхове, хищници и опасен климат.

Прекосявайки суровия терен, тези издръжливи индивиди разчитат на умения за оцеляване, предавани от поколения. Няма голяма награда, само гордостта от справянето с изпитанията на Майката Природа. В това епично състезание единствената награда е оцеляването.

Друг акцент в програмата на Viasat Explore през август са бойните роботи.

Войните на роботите

От неделя, 6 август, в 19:10 ч.
Сезон: 9
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Robot Wars

„Войните на роботите“ се завръща за нов кръг, за да открие най-напредналите бойни роботи във Великобритания. Конкурентни отбори от обикновени хора строят роботи, които да се бият до смърт на непробиваемата арена.

Наблюдавани от домакините Дара О Бриин и Анджела Сканлън и жури от експертни съдии, състезателите влизат в двубои един с друг и със страховити професионални роботи-бойци, използвайки богат арсенал от брутални оръжия.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини