Ж. Бойчев: Вотът на доверие на правителството е неизбежен

Разговорът дали БСП да участва в коалиция го водихме преди няколко месеца. Решението беше взето еднозначно и бе заявено веднага след изборите, заяви депутатът от БСП Жельо Бойчев. "Какъв е смисълът да се води този разговор. Ние последователни и принципно отстояваме своите ангажименти. БСП няма да управлява с ГЕРБ", обясни той.

По отношение на обвиненията на Гергов, че в Изпълнителното бюро на партията са останали само младежи, които нямат опит, Бойчев коментира: „БСП никога не е била лидерска партия и няма да бъде. Тя има ясно разписани правила". На въпрос предлагала ли е Нинова компенсации на Георги Гергов, той каза, че не знае. Вотът на доверие на правителството е неизбежен, каза Бойчев.

По думите му БСП е партия, която съчетава различни мнения. „Видях доста емоция на Бузлуджа. От словото на лидера на партията видях, че имаше тази химия между нея и хората. Тя уцели и момента и посланията, които даде към хората. Ние говорихме за една обединена България. Зададохме теми към обществото", посочи той.

Източник: http://www.standartnews.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини