Бюджетните Nokia 130 и Nokia 105 (2017)

    Nokia 105 и Nokia 130 идват с обновен и ергономичен дизайн, като комбинират надеждност, здравина и отлична цена. И двата модела са оборудвани с 1,8-инчови цветни екрани, удобни светодиодни фенерчета и елегантни контури, като всеки модел се предлага в три различни цвята.

    Надеждните и бюджетни модели Nokia 105 и Nokia 130, са създадени, за да гарантират, че още повече хора в света могат да се радват на свързаност.

    Nokia 105: предназначен за ежедневието

    С над 200 милиона продадени бройки в цял ​​свят, този телефон, носител на отличия, вече разполага с изцяло нов ергономичен дизайн, изключителна издържливост на батерията и подобрен потребителски интерфайс, с по-голям екран и удобна клавиатура. Вдъхновен от традициите на Nokia в телефонния дизайн, новите контури на Nokia 105 го правят удобен в ръката благодарение на своите красиви и естествени форми. Традиционните цветове и поликарбонатен корпус правят драскотините и ударите по-малко забележими. Nokia 105 е създаден, за да превземе ежедневието. Предлага качество, надеждност и здрав дизайн, които очаквате от телефон Nokia.

    Новата клавиатура разполага с отделени клавиши за удобство, а по-големият 1.8-инчов екран улеснява играенето на любимите игри, като Snake Xenzia, която е предварително инсталирана. За да се възползвате от по-големия екран, Nokia 105 идва с демо версии на две игри - Doodle Jump и Crossy Road

    Към тези предимства добавяме до 15 часа (за модале с 1 SIM) време за разговори и цял месец в режим на готовност. С Nokia 105 може да говорите от изгрев до залез само с едно зареждане. Телефонът разполага с памет достатъчна за до 500 текстови съобщения и до 2000 контакта.

    Nokia 105 се предлага във вариант за една или две сим карти и разполага с вградено FM радио. Зарежда се със стандартен Micro USB кабел (USB 2.0).

    Nokia 130: за музика и видео

    Без значение къде сте или какво правите, музиката прави живота много по-забавен. С до 44 часа време за възпроизвеждане (при използване на слушалки с кабел) на FM радио и място за хиляди песни, когато добавите до 32GB MicroSD карта, Nokia 130 ви гарантира, че винаги ще имате правилната песен за момента.

    Ако предпочитате видео, ясният 1,8-инчов цветен екран предлага чудесно изживяване, когато се наслаждавате на видео през MicroSD карта (не е включена в комплекта) , като с едно зареждане си осигурявате 11,5 часа възпроизвеждане на видео. Nokia 130 поддържа Bluetooth слушалки и високоговорители - идеали за безжично слушане на любимия ви плейлист в движение.

    С вградената си камера (VGA), Nokia 130 ви позволява да правите снимки и да записвате видеоклипове, които можете да възпроизвеждате с помощта на MicroSD карта. А споделянето на вашето съдържание улеснено, като просто активирате Bluetooth и приближите телефона до друг с включен Bluetooth за бързо и лесно прехвърляне (не е съвместим с продукти на Apple). Nokia 130 поддържа MicroSD карта, до 32 GB.

    "Повече от 400 милиона мобилни телефона бяха продадени глобално през 2016 година (източник: Counter Point Research). Не можем да подценяваме необходимостта и ползата от свързаност и сме посветени на предоставянето на устройства, които дават възможност на много хора по света да разширят своите хоризонти."

    Както Nokia 105, така и Nokia 130 притежават все по-популярното LED фенерче - просто натискате два пъти бутона „нагоре“, за да включите и изключите фенерчето.

    Средната глобална цена на дребно на Nokia 105 е 14.50 долара за варианта с една сим карта и $ 15 за модела с две карти. Телефонът ще се предлага в синьо, бяло и черно, и всеки цвят е с матово покритие. Nokia 130 ще се предлага в червено, сиво и черно на средна глобална цена от $ 21,50.

    Както Nokia 130, така и Nokia 105 се предлагат в Dual и Single SIM варианти на българския пазар.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини