Това трябва да се види! Пианистка продължи да свири под сцената (видео)

Нищо от това, което ще видите не е било планирано или подготвено предварително, не биха ѝ позволили да слезе с рояла под сцената.

Бразилската пианистка Елиане Родригес започва рецитала си в De Doelen в Ротердам и почти веднага разбира, че пианото свири с педал, без педал. Начинът, по който продължава нейният рецитал ще бъде запомнен завинаги от хората, които са присъствали тази вечер в залата.

Нещо не е наред, съобщава пианистката. Прави оглед, показва на публиката какво точно не е наред, отива зад кулисите, после уведомява хората, че ще и бъде докаран друг роял. И след това влиза в силата си.

Нека да експериментираме, докато чакаме, казва Родригес, а експериментът ѝ е толкова вдъхновяващ за нея и зрителите, че продължава дори когато пианото и пианистката се оказват под сцената. Мислите, че сме ви развалили изненадата? Ни най-малко, това не е финалът - той просто трябва да се види.

"Кой казва, че класическите музиканти нямат чувство за хумор? Фантастичен начин да се справиш с нещо, което може да се случи (но най-вече не) по време на живо изпълнение!", е текстът към това видео в YouTube.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини