Монтираха градски часовник в Димитровград

    Градски часовник бе монтиран днес в центъра на Димитровград. Той се намира в градинката срещу офиса на ГЕРБ на бул."Раковски". Придобивката е част от дейностите по ремонта на булевард "България", който върви от началото на лятото.

    Преди седмици бе излят 3,5 -метровия бетонов постамент на съоръжението, а днес с помощна на багер бе поставено и квадратното тяло на часовника.

    Той ще работи с ток, изработен е от чугун и е с 4 циферблата, коментираха от фирмата по монтажа. Има надписи "Димитровград" от четирите страни.  Утре предстои да бъде направено облицоване на колоната с полиран гранит. Предстои да бъде и поставено и осветление.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      КМ
      К М
      6 -1
      15:57, 16 авг 2017
      Защо пред герб?
    • 2
      До
      До К М
      10 -2
      18:37, 16 авг 2017
      Да отмерва времето, което им остава.
    • 3
      Гр
      Гражданин
      6 -2
      19:04, 16 авг 2017
      Всичко това се прави от герб. Едно време имаше партийни секретари в предприятията. Сега отново е така. Ръководителя на този обект е партийния функционер от герб, Гочев. Завършил е машиностроене в Габровския институт, а сега се занимава със строителство и ценен кадър в кражбите. Отново партийни разнасят големите си шкембето по обектите. На времето булевардът беше изграден за година за 1 милион лева с прилежащите му ППС.Сега се имитира ремонт за над 5 милиона лева. Браво на Гочев, кмета и герб.
    Последни новини