Телефонът за аварии на ВиК прегря, центърът на града без вода днес

Изображение 1 от 2

    Поради авария днес централната част на Хасково ще е без вода, съобщават от ВиК. Сухи ще са чешмите на “Георги Кирков”, “Васил Друмев”, “Климент Охридски”, бул. “Раковски” (в часта от ул. “Цар Иван Асен II“ до площад “Атлантически”), както и квартал Дружба.

    Аварията е на ул. “Иван Асен II”, екип на водното дружество разкопава мястото на аварията, но към този момент все още не са разкрили спуканата тръба, затова не се ангажират със срок за ремонта.

    Междувременно читатели сигнализираха, че не могат да се свържат с ВиК, защото никой не отговаря на телефона за аварии. Репортерска проверка показа, че комуникационната системата на водното дружество е обновена и оператор насочва хората да натиснат 1, 2 или друга цифра във връзка с услугата, която търсят. За информации за аварии се натиска 1. После обаче следва продължителна музика.

    Шефът на ВиК Тодор Марков бе изненадан, че никой не вдига. Той самият провери системата, но се оказа, че дежурният разговаря непрекъснато с абонати. “Сигурно заради аварията в центъра днес линията е претоварена. Когато в слушалката се чува музика, това означава, че дежурният говори”, обясни Марков.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      За
      засегнат
      16 -3
      10:17, 17 авг 2017
      Дежурният си е оставил слушалката отворена и си бара ... ушите. трябва да му звънеш на мобилния , който го знае само марков и работещите в ВиК !
      • Во
        водоноска
        2 -2
        16:32, 17 авг 2017
        Този марков много прос..... ! Умори града в жегата ...
    • 2
      Те
      Тенчо
      21 0
      10:33, 17 авг 2017
      Нали в сайта на ВиК щеше да се дава информация?!!Снощи нямаше вода,но никаква информация-последната беше от преди няколко дни....
      • Те
        Тенчо
        3 -3
        10:36, 17 авг 2017
        Днес има инфо.
    • 3
      По
      потребител
      25 -3
      10:50, 17 авг 2017
      То и вчера нямаше вода ,обаче защо е необходимо да ни информират нали после пак ще ни вземат парите.Нищо че водата не става ни за пиене ни за миене.
    • 4
      Жи
      ЖИТЕЛ ОТ ЦЕНТЪРА
      4 -3
      13:10, 17 авг 2017
      вече има вода... на една пресечка съм от аварията... сутринта нямаше, сега е оправена и вода вече тече
      СПОКОООООООООО българино
    • 5
      По
      Порчо
      11 -2
      14:18, 17 авг 2017
      На Раковски вече втори ден нямаме вода! Ало ВиК, в кой век сте още? В 19-ти ли? Колко аварии има? Ако е една, трябва ли половин град да се прави на камили? Защо мрежата не е направена да се спират малки участъци при авария? Вижте Димитровград! Хората лека-полека си оправят водата. Сега оправят на бул. Хр.Ботев, а преди това бяха на Раковски. Не чакат да им се спука тръба. И пак водата им засега е под два лева!
    • 6
      Ви
      Видинлия
      5 -1
      15:23, 17 авг 2017
      То оператора и да ти вдигне телефона файда голяма няма. Още сутринта му се обадих че на кръстовището на ул. Видин с ул. Поройна от земята извира фонтан. Деня преваля, а никой не е дошъл поне да погледне. Теча си е сериозен. Като гледам поне няколко литра вода в секунда изтичат към близкото дере.

    Още новини

    Последни новини