Шестима кандидати за главен директор на БНТ

СЕМ e допуснал до последния, трети етап шест от деветимата кандидати за генерален директор на Българската национална телевизия, които преминаха втория кръг. Процедурата бе обявена в на 31 май, а на 27 юни СЕМ допусна до втори етап – разглеждане на документите по същество, всичките девет. 

Кандидатите, които са допуснати до изслушwane са Сашо Йовков, Валерий Тодоров, Тома Иванов, Иван Гарелов, Константин Каменаров и Емил Кошлуков.

Изслушването е публично и ще се излъчва по БНТ2 на 21 и 22 август - понеделник и вторник, от 9:00 часа.

Всеки от кандидатите ще разполага с 20 минути за представяне на своята концепция за управление на обществената медия и с време за отговори на въпроси от страна на членовете на СЕМ и на представители на БНТ. Съгласно обявените от Съвета за електронни медии правила за изслушванията, след приключване на изслушването и със съгласието на кандидата, възможност да задават въпроси ще имат и присъстващите журналисти. Последователността, в която кандидатите за генерален директор ще се явят на изслушването, е определена според реда на подаване на документите за кандидатстване.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини