Учат 5-6-годишни деца как се пере

Изображение 1 от 5

    “Весело пране”. Под това мото минаха днешните занимания в Общонстния център в Хасково. Прането събра деца и родители, които искрено се забавляваха край цветните легени с прането.

    Всеки месец организираме такива гтрупови занимания, освен всекидневната работа с децата, обясниха от центъра. Досега там са имали ден за приготвяне на туршии, ден за сладкиши, както и други подобни занимания.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Ми
      Митева
      15 -10
      17:07, 17 авг 2017
      Искано ли е разрешение децата да бъркат с ръце в тези химии??? Ако да - от кого! Чудите се какви глупости да измислите, че да си запълвате "работната" програма...Учете ги да четат и пишат - почти всичките са зле! А, а нещо да е останал перилен препарат за вкъщи?...
    • 2
      Ив
      Иван
      11 -3
      20:35, 17 авг 2017
      Нека ги научат и как да си пълнят вода от водоноските,защото май така ще я караме още дълги години.Никой нищо не казва за урановата хасовска вода,пък и да казваше кой ли ще повярва,че е истина.Лъгали са ни толкова време,как да им вярваме вече.Никак!
    • 3
      Ха
      Ха-ха-ха!
      8 -5
      08:46, 18 авг 2017
      Страхотно "обучение"! Връщане към първобитно - общинни времена....Какъв е смисълът при наличието на модерна техника /автоматични перални/? Май, това е по-скоро едно "забавление" за родители, които се чудят кой и как да се занимава с децата им....
    • 4
      Du
      Dumper
      11 -5
      09:43, 18 авг 2017
      Ама вие сериозно ли бе, хора? "Химии"..., "да четат и пишат"..., "модерна техника"... Инициативата е чудесна! Хем полезна, хем забавна.Нека да могат да си изперат едни чорапи! Важно е децата да знаят "как се прави", а и трудът възпитава. Не всичко в живота става с натискането на едно копче.
      • Ха
        Ха-ха-ха!
        5 -2
        11:32, 18 авг 2017
        Е, наистина трудът възпитава, но защо не научат децата на нещо полезно и перспективно? Например как да изчистят около къщите си, къде да изхвърлят боклуците си, как да се отнасят с по-възрастните хора и т. н. Съвременните деца нямат нужда от пране на чорапи...
    • 5
      Fo
      Foto
      4 0
      10:13, 18 авг 2017
      Да. И снимките са хубави...
    • 6
      По
      Полезно
      5 -3
      12:56, 18 авг 2017
      Да, полезно е да могат да си изперат чорапите. Какво да се прави- майките нямат легени вкъщи , та се налага да ходят насам- натам да им дадат по един леген с вода , за да видят децата що е то пране на чорапи.
      Да се чудиш кой е най- шантав в случая- тези , дето отчитат дейност с тая простотия....тези, дето си влачат децата или тези , дето са отишли да ги снимат и ги представят за новина?!
    • 7
      Ив
      Иванова
      5 -3
      13:35, 18 авг 2017
      В Общностния център е така-отчитат дейност на гърба на 5-6 работещи специалисти...Чудя се тези родители наистина ли не могат да разберът кога се работи и кога се имитира?
    • 8
      Ив
      Иванова
      3 -3
      15:11, 18 авг 2017
      Чак пък весело да е прането...Няма лошо да се търси начин да впечатляваш шефовете,ама нека да е с нещо по-разумно.Задачата на този център е съвсем друга,не се отклонявайте!
    • 9
      Ро
      Росица Григорова
      5 0
      15:30, 19 авг 2017
      Изчетох внимателно всички коментари и с огорчение стигам до извода,че безхаберието е безгранично...Първо ,заглавието е некоректно-в Общностния център не се учат децата да перат,а развиват сензо-моториката у децата.Но,това го знаят специалистите...Не разбирам как може да се постави въпроса дали е взето съгласието на родителите,когато ясно се вижда от снимките,че родителите са част от" забавлението".Нямам представа от къде иде основонието да се смята,че става въпрос за имитиране на работа?!В Общностния център посещенията са по желание на родителите и никой не насилва никого да го посещава.Уважаеми "знаещи" читатели ,няма лошо човек до има мнение и да го споделя,но нека това става добронамерено .В този център екипът работи в полза на децата ,с любов към тях и с желание да им бъде полезен..
    Последни новини