Скаутски клуб и школа по испански разкриват в Детски и младежки център

Детски и младежки център - Димитровград обяви извънкласните форми, които ще бъдат разкрити през новата учебна година. Тя стартира на 1 октомври, а записването чрез подаване на заявления в 20-те клуба ще бъде от 1 до 20 септември.

През новата учебна година се разкриват нови форми - скаутски клуб "Приключение", школа по  испански език с преподавател от Испания чрез английски език, школа по журналистика. Част от дейностите ще са и театрално - танцова трупа "Ера" с преподавател от Българска федерация по спортни танцови дисциплини - хореографът Кремена Шопова. Ще има и клуб по спортен бридж за деца след 5 клас и клуб по танци "Денс фит", както и традиционната школа по английски език.

Клуб по корабомоделизъм, арт ателие "Вселена", школа по рисуване "Палитра" и школа по керамика и грънчарство, както и театрална школа "Апропо" са други от предлаганите занимания за деца и подрастващи в Димитровград.

Могат да бъдат посещавани още и фотографска школа "Пик", клуб по тенис на маса, школа по скейтборд и танцов състав "Гайтанче". Разкриват се отново школи по пиано и китара, ще има и две вокални групи - "Южняче" и "Слънчогледи".

Таксата за участие в извънкласните форми е 1 лв. на месец, всяко дете може да участва в до три от предлаганите форми, уточняват от Детски и младежки център. Записването става на място в центъра. Телефони за контакти - 0391 6 64 10 и 0885 01 55 99.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини