Вицешампион по канадска борба - рефер на турнир в Димитровград

    23-годишният световен вицешампион по канадска борба за миналата година Детелин Йончев бе един от съдиите на турнира, организиран днес на комплекс "Раковски" в Димитровград. Надпреварата, в която се включиха 30 състезатели се организира за 4-та поредна година в рамките на програмата за празника на града.  Детелин Йончев сподели, че през септември му предстои участие в световно първенство, за което сега се подготвя. Надява се на успешно представяне и медал.

    Главен съдия на турнира, организиран съвместно с Българската федерация по канадска борба бе Крум Прибиловски от София. И тази година надпреварата премина при засилен интерес от страна на любителите на силовия спорт. 150 лв. бе осигурената награда за първо място в турнира, за второ бе 100лв., а за трето - 50лв.

    В категория  до 75 кг. първото място спечели Александър Тодоров. В категория до 85 кг. първи се класира Иван Кючуков, а при най-тежките участници - над 85 кг. първенец е Аспарух Тодев, който е републикански шампион по канадска борба.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини