Футболни асове си дават среща на стадион "Миньор" от 18:30 часа

    Футболен мач под надслов "Футболни асове" ще се играе днес -1 септември от 18:30 часа на стадион "Миньор". Срещата е част от празничната програма за 70-годишнината на Димитровград. Тук пристигат едни от популярните имена на българския футбол. Сред тях  Пламен Николов, Емил Костадинов, Бончо Генчев, Георги Георгиев,Марин Бакалов, Георги Гинчев, Радостин Кишишев, Станислав Ангелов, Ивайло Йорданов, Георги Пеев,

    Тук ще дойдат иГеорги Иванов - Гонзо, Александър Александров - Кривия, Петър Михтарски, Божидар Искренов - Гибона,Станимир Стоилов, Цанко Цветанов,Емил Кременлиев, Илиян Илиев,Илия Киряков, Златко Янков.

    Преди началото на футболния мач  БФС ще отличи за принос към развитието на местният футбол някои от най-изявените ни футболисти и треньори. Водещ на срещата ще бъде популярният DJ Теди Джорджо. На стадиона се очакват и много фенове на футболистите от звездния отбор на САЩ 94.

    Програмата за празника на Димитровград днес включва още изложба на Вежди Рашидов в галерия "Петко Чурчулиев" от 18:00 часа. От 20:30 часа на площада пред сградата на съда ще има Пиано бар на открито с участието на Пейо Филипов.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини