Премиера на заснетия изцяло в България сериал „ЗАБРАВЕНА“ на Sony Pictures Television (SPT) Networks

Нови сезони на „Друговремец“ и „Морски детективи: Ню Орлиънс“ също с премиери през септември.

Дългоочакваната премиера на заснетата изцяло в България продукция на Sony Pictures Television (SPT) Networks „ЗАБРАВЕНА“ е в програмата на AXN НА 27 СЕПТЕМВРИ, 21: 00 Ч.

След тази дата всяка сряда в същия час, ще бъде излъчван по един от общо десетте едночасови епизода.

Стана Катич („Касъл“) е в ролята на агентът от ФБР Емили Бърн, която изчезва безследно докато е по следите на известен сериен убиец. Шест години по-късно, тя е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през целия период, в който е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка, всъщност единствената, която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

„Забравете миналото! Пренапишете бъдещето!“. Това е слоуганът на втори сезон на историческото фентъзи „ДРУГОВРЕМЕЦ“, който започва на 9
СЕПТЕМВРИ ОТ 22: 00.

Клеър и Джейми пристигат във Франция, твърдо решени да проникнат в редиците на якобитите и да спрат битката при Калоден – последното стълкновение от Якобитското въстание от 1745-1746 г. С помощта на братовчед си Джаред – местен търговец на вино, Джейми и Клеър се озовават в цетъра на разточителния живот на френското висше общество, където изобилства от интриги и сплетни и политическата печалба e далеч по-малко ползотворна.

На 14 СЕПТЕМВРИ, ЧЕТВЪРТЪК, ОТ 21: 00 е старта на трети сезон на „МОРСКИ ДЕТЕКТИВИ: НЮ ОРЛИЪНС“. Част от световния франчайз „Морски детективи: Ню Орлиънс“ е криминална драма, във фокуса на която се намира местното звено на разследващи криминални престъпления, в които е въвлечен военен персонал в Ню Орлиънс, градът известен със своята музика, забавления и нисък морал. Този колоритен град, който крие своята тъмна страна е като магнит за военния персонал в отпуск, а когато предозирането с удоволствията на ваканционния живот доведе до неприятности, екипът на Морски детективи е на място, за да помогне и да даде най-доброто от себе си!

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини